Testimonials - The Dutch Works

Testimonials

CEVAP Technology

“Via Jan-Hein kregen wij beschikking over de juiste installaties en middelen om het proof-of-principle proces snel en efficiënt uit te voeren.

Hij ondersteunde dit proces door mee te denken in het slim en goedkoop uitvoeren van testen, het opzetten van een presentatie en het gericht aanhaken van een business angel.

Dit resulteerde in de officiële oprichting van CEVAP Technology BV in mei 2016. Inmiddels is ons bedrijf volledig gefinancierd.

Dankzij Jan-Hein en The Dutch Works hebben wij een zeer snelle en efficiënte start kunnen maken!”

Hein Weijdema (CEO), CEVAP Technology.

EFFECT Photonics

“Ik werk al lang samen met Jan-Hein en in mijn ervaring is hij een goede coach, motivator, inspirator en sparringspartner.

Jan-Hein is altijd op zoek naar alternatieve opportunities waar je zelf misschien niet direct aan denkt. Vaak zit je zelf in een tunnelvisie en dan is het goed om die te doorbreken.

Waar een wil is, is een weg!”

Boudewijn Docter (CEO), EFFECT Photonics.

OPG Marine & Offshore Services

“Jan- Hein is an excellent business partner that really helped me on setting up and realize all the business aspects of my company.

He has deep thorough knowledge of how the market works and gives the correct guidance on adapting successful market strategies.”

Olympia Papazoglou (CEO),
OPG Marine & Offshore Services